Museum van Deinze en de Leiestreek - Mudel

Arno viert 40 jaar Brielpoort Rocktempel

Het 40-jarige bestaan van de Brielpoort kan niet voorbijgaan zonder een topoptreden. Arno stond maar liefst 8 keer in de Brielpoort tijdens de gloriejaren van de zaal. Op 13 mei 2017 komt hij terug naar de Brielpoort. Het is uitkijken naar dit extra concert van één van de meest markante figuren van onze Belgische muziekscene. Deuren gaan open om 19u. Jacle Bow speelt het voorprogramma en er wordt afgesloten met een dj-set van Dimitri Verhulst.

Info

Wanneer

Prijs

€ 33,00
Basistarief: 33,00 €; Inwoners van Deinze (http://www.deinze.be/arno): 20,00 €

Waar

Brielpoort Deinze
Lucien Matthyslaan 9, 9800 Deinze

Organisatie

Live Nation

Het 40-jarige bestaan van de Brielpoort kan niet voorbijgaan zonder een topoptreden. Arno stond maar liefst 8 keer in de Brielpoort tijdens de gloriejaren van de zaal.

In de herfst van 2016 lanceerde Arno zijn “Human Incognito”-tournee. Daarmee stelde hij zijn jongste, gelijknamige, album voor. Arno verkeert duidelijk in topvorm en heeft alweer een even inspirerend als legendarisch staaltje kunst afgeleverd. Na Brussel, Amsterdam en Rijsel komt Arno met zijn nieuwe tournee nu ook naar Deinze!

Op 13 mei 2017 komt hij terug naar de Brielpoort. Het is uitkijken naar dit extra concert van één van de meest markante figuren van onze Belgische muziekscene, die zijn nieuwe werk helemaal live brengt. Daarnaast laat hij klassiekers als "Putain Putain", "Elle Adore Le Noir", "Oh La La", "Les Yeux De Ma Mère" en "Je Veux Nager" de revue passeren.

Deuren gaan open om 19u. Jacle Bow speelt het voorprogramma en er wordt afgesloten met een dj-set van Dimitri Verhulst.