Museum van Deinze en de Leiestreek - Mudel

KADE en Mudel nodigen uit: Tinus Vermeersch

Tinus Vermeersch (°Kortrijk, 1976) maakt kleine tekeningen, schilderijen en sculpturen die zonderlinge, on(der)aardse, surreële en fantastische tafereeltjes evoceren die pakweg een verre echo nalaten van de oude schilderkunst met Breughel en Bosch als formele referenten. Bij nader toezien zijn de werken van Tinus Vermeersch te lezen als uiterst fijnzinnige "notities" van dromen en voors...

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

mudel. Museum van Deinze en de Leiestreek
Lucien Matthyslaan 3-5, 9800 Deinze, 9800 Deinze

Organisatie

Kunstacademie Deinze

Tinus Vermeersch (°Kortrijk, 1976) maakt kleine tekeningen, schilderijen en sculpturen die zonderlinge, on(der)aardse, surreële en fantastische tafereeltjes evoceren die pakweg een verre echo nalaten van de oude schilderkunst met Breughel en Bosch als formele referenten.
Bij nader toezien zijn de werken van Tinus Vermeersch te lezen als uiterst fijnzinnige "notities" van dromen en voorstellingen die niet (meer) corresponderen met deze wereld. Alhoewel! Wie goed toekijkt bemerkt dat Tinus Vermeersch de grote thema's in en van het leven aan bod laat komen via composities die soms op een wrange manier omgaan met het leven.