Museum van Deinze en de Leiestreek - Mudel

Workshop 'Impressies op doek' voor tieners

Ben jij tussen de 12 en 15 jaar oud? Ben jij benieuwd naar hoe het impressionisme nog steeds onze hedendaagse kunst beïnvloedt? Wil je meer weten over hoe Belgische kunstenaars aan de slag gaan en zich laten leiden door de kunstgeschiedenis? Wil je zelf ontdekken hoe je net als hen een sfeer kan vangen op doek zonder in realisme te vervallen? Schrijf je dan nu in voor de workshop 'Impr...

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

mudel. Museum van Deinze en de Leiestreek
Lucien Matthyslaan 3-5, 9800 Deinze, 9800 Deinze

Organisatie

mudel. Museum van Deinze en de Leiestreek

Ben jij tussen de 12 en 15 jaar oud? Ben jij benieuwd naar hoe het impressionisme nog steeds onze hedendaagse kunst beïnvloedt? Wil je meer weten over hoe Belgische kunstenaars aan de slag gaan en zich laten leiden door de kunstgeschiedenis? Wil je zelf ontdekken hoe je net als hen een sfeer kan vangen op doek zonder in realisme te vervallen?

Schrijf je dan nu in voor de workshop 'Impressies op doek' op woensdagnamiddag 22 februari van 14u tot 16u in het mudel. Kom spelen met licht, kleur, factuur en textuur en ontleed de schilderkunst tot op het bot. Tijdens de laatste week van de expo “Dichter bij de Leie” maken we natuurlijk ook de brug naar poëzie in de Leiestreek.

Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht.