Museum van Deinze en de Leiestreek - Mudel

Rondleiding door kunstenaar Simon Verheylesonne op laatste dag expo "Pursuit of Godly Seed"

Nog tot en met zondag 23 januari 2022 loopt in mudel de eerste museale solotentoonstelling van jonge kunstenaar Simon Verheylesonne (°1991) met als ondertitel 'Pursuit of Godly Seed'. Hoewel hij een opleiding fotografie voltooide aan het KASK in Gent, gaat zijn kunst veel breder en verder dan dat medium. Verheylesonne is van kindsbeen af gefascineerd door vorm en kleur, de schoonheid van...

Info

Wanneer

Prijs

€ 6,00

Waar

mudel. Museum van Deinze en de Leiestreek
Lucien Matthyslaan 3-5, 9800 Deinze, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

mudel. Museum van Deinze en de Leiestreek

Nog tot en met zondag 23 januari 2022 loopt in mudel de eerste museale solotentoonstelling van jonge kunstenaar Simon Verheylesonne (°1991) met als ondertitel 'Pursuit of Godly Seed'. Hoewel hij een opleiding fotografie voltooide aan het KASK in Gent, gaat zijn kunst veel breder en verder dan dat medium. Verheylesonne is van kindsbeen af gefascineerd door vorm en kleur, de schoonheid van objecten staat voor hem los van hun oorspronkelijke functie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat alle media en materialen waarmee hij experimenteert, in eerste instantie die schoonheid vooropstellen. Daarbovenop worden al zijn werken gedragen door een onderliggend thema waarop alles terug te voeren is: de disconnectie tussen mens en natuur die bloot komt te liggen.

Benieuwd naar zijn werk? Schrijf je nu in voor een exclusieve rondleiding door de kunstenaar zelf doorheen de expo en ontdek de verhalen achter de kunst.

Op zondag 23/01/22, om 15u in mudel
Inkom: 6 euro per persoon
Inschrijven via mail naar museum@deinze.be of bel 093819670