Museum van Deinze en de Leiestreek - Mudel

KUNST - een stuk van Yasmina Reza door HET SALON

KUNST, een stuk van Yasmina Reza, gebracht door toneelgezelschap HET SALON, is een wrange, sarcastische komedie voor drie heren die in eerste instantie twisten over wat kunst is maar die zich alras afvragen waarom ze zich elkaars vrienden noemen. Het is een stuk over schoonheid en eenzaamheid, over mannelijkheid en mislukken, over volhouden of afhaken. Yasmina Reza is een Franse schrij...

Info

Wanneer

Prijs

€ 15,00

Waar

mudel. Museum van Deinze en de Leiestreek
Lucien Matthyslaan 3-5, 9800 Deinze, 9800 Deinze

Organisatie

mudel. Museum van Deinze en de Leiestreek
KUNST, een stuk van Yasmina Reza, gebracht door toneelgezelschap HET SALON, is een wrange, sarcastische komedie voor drie heren die in eerste instantie twisten over wat kunst is maar die zich alras afvragen waarom ze zich elkaars vrienden noemen. Het is een stuk over schoonheid en eenzaamheid, over mannelijkheid en mislukken, over volhouden of afhaken.

Yasmina Reza is een Franse schrijfster en actrice. KUNST, haar bekendste stuk, is ondertussen vertaald in 35 talen. HET SALON is een nieuw, kleinschalig theatergezelschap dat de ambitie heeft om voorstellingen te maken met een kleine bezetting die in kleine(re) ruimtes voor kleinere groepen kunnen worden gespeeld.

Spelers: Karel Gevaert, Martijn Peleman en Koen Wittevrongel
Regie: Frank Degruyter

Het initiatief wordt onder meer gesteund door de cultuurregio Schelde-Leie.