Museum van Deinze en de Leiestreek - Mudel

Schatten van Vlieg Deinze - mudel

De hele zomer lang loopt er in het Museum van Deinze en de Leiestreek een boeiende speurtocht in het kader van de zomeractie van “Vlieg”. Ergens in het museum, tussen de schilderijen en de kostbare voorwerpen in de collectie erfgoed zit immers een nog grotere schat verstopt. Kom hem zoeken en win een verrassende prijs! In Deinze wordt het dit jaar extra spannend: je kan schatten jagen in het ...

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

mudel. Museum van Deinze en de Leiestreek
Lucien Matthyslaan 3-5, 9800 Deinze, 9800 Deinze

Organisatie

mudel. Museum van Deinze en de Leiestreek

De hele zomer lang loopt er in het Museum van Deinze en de Leiestreek een boeiende speurtocht in het kader van de zomeractie van “Vlieg”. Ergens in het museum, tussen de schilderijen en de kostbare voorwerpen in de collectie erfgoed zit immers een nog grotere schat verstopt. Kom hem zoeken en win een verrassende prijs!
In Deinze wordt het dit jaar extra spannend: je kan schatten jagen in het mudel, de Stedelijke Bibliotheek én het Rariteitenkabinet. Op elke plek zit er een aparte prijs in de schatkist, maar als je de drie verschillende schatten vindt, ontvang je op de laatst bezochte plek een extra verrassing!

Bron: UiTinVlaanderen.be