Museum van Deinze en de Leiestreek - Mudel

Lookalikes gezocht: wie is de beste dubbelganger?

Mudel, het Museum van Deinze en de Leiestreek, gaat op zoek naar dubbelgangers van de portretten uit de museumcollectie. Vijf 'mudellen' stonden al model, maar andere lookalikes blijven meer dan welkom! Breng ook jij je stem uit op je favoriete dubbelganger? De vaste collectie is gratis te bezoeken., Dit is een kindvriendelijke activiteit., De activiteit loopt verder na Erfgoeddag, Er is ...

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Museum van Deinze en de Leiestreek
Lucien Matthyslaan 3-5, 9800 Deinze

Organisatie

Museum van Deinze en de Leiestreek

Mudel, het Museum van Deinze en de Leiestreek, gaat op zoek naar dubbelgangers van de portretten uit de museumcollectie. Vijf 'mudellen' stonden al model, maar andere lookalikes blijven meer dan welkom! Breng ook jij je stem uit op je favoriete dubbelganger?

De vaste collectie is gratis te bezoeken., Dit is een kindvriendelijke activiteit., De activiteit loopt verder na Erfgoeddag, Er is parking vlakbij de activiteit. Van 10 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur. Toegankelijkheid: geheel. Wil je meer informatie over deze activiteit? Bezoek de website van Erfgoeddag of download onze gratis ErfgoedApp in Google Play of in de App Store. Alle activiteiten van Erfgoeddag zijn GRATIS. Voor enkele activiteiten moet je vooraf reserveren of is het aantal plaatsen beperkt. Al deze informatie vind je op de website van Erfgoeddag of in de ErfgoedApp.