Museum van Deinze en de Leiestreek - Mudel

Beroertevriendelijke rondleiding

De rondleiding ‘De seizoenen van het leven’ focust op de verschillende levensfasen die we als mens doorlopen: van de geboorte en de lagere schooltijd op de speelplaats tot het jonge gezin en het uiteindelijke ouder worden. Het is een thema dat voor elke individuele bezoeker toelaat om de jeugd in een culturele context te herbeleven. Dr. Geriater D. De Landsheere volgde een opleiding tot ...

Info

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Basistarief: 3,00 €

Waar

mudel - Museum van Deinze en Leiestreek
Lucien Matthyslaan 3-5, 9800 Deinze, 9800 Deinze

Organisatie

Museum van Deinze en de Leiestreek

De rondleiding ‘De seizoenen van het leven’ focust op de verschillende levensfasen die we als mens doorlopen: van de geboorte en de lagere schooltijd op de speelplaats tot het jonge gezin en het uiteindelijke ouder worden. Het is een thema dat voor elke individuele bezoeker toelaat om de jeugd in een culturele context te herbeleven.

Dr. Geriater D. De Landsheere volgde een opleiding tot museumgids en laat op een interactieve manier personen met een niet-aangeboren hersenletsel genieten van kunst. Kunst en erfgoed beleven leidt immers niet alleen tot de verbetering van de levenskwaliteit van de persoon met NAH, maar heeft ook positieve effecten op de mantelzorger en de relatie tussen hen beiden.

Bron: UiTinVlaanderen.be